Status update – lidt af hvert…


Yo homie

Lidt teksttungt i dag: meget at samle op på og også lidt at skælde ud over – det skal jo til…


Skiferie billigt til salg

Vi var i Menuires i Les 3 Vallées i Frankrig sidste uge. +600km pister i en gruppe på 20 personer fordelt på 2 chalet’er på 3 etager.

Totalt i orden hyggeligt med dejligt vejr (jeg kunne godt vise et billede fra netop denne ferie; men du får bare et ‘stock foto’ fra en af de mange andre udflugter i de solrige højder).

131211_skiferie
Kørte faktisk så OK en overgang, at buddy Schøn sagde jeg kørte ‘graciøst’! Yezzir!

Hastigheds-drengerøvskonkurrencen blev tabt eftertrykkeligt. Mine 96km blegnede i lyset af lillebrors 101 og blev latterlige ift. Max’ 122 km/h. Suk…..


Vågekone

Jeg er blevet frivillig i ‘Vågetjenesten’ hos Røde Kors.

Rundt omkring ligger gamle mennesker på sit yderste – helt alene – mens de venter på at afslutte showet. Andre steder ligger de ikke alene; men familien er presset, trist og har svært ved at overskue, at skulle være der hele tiden (optakten til slutningen kan være et meget langstrakt forløb).

Så jeg er frivillig og giver en gang imellem nogle timer til at sidde hos en gammel i de sidste timer. Man skal bare være der, måske holde hånd og vise lidt opmærksomhed. Det betyder meget for den gamle og familien og det er en lille ting at give, synes jeg.

Det er ikke afskrækkende eller uhyggeligt – det er en helt naturlig ting, vi alle skal igennem – og det er forkert hvis nogen skal stille træskoene alene.

Jeg har kun været ude en enkelt gang endnu; men skal sandsynligvis afsted igen i morgen aften…

Vågetjenesten


Feeee

Jeg skal til Egypten uge 9 og dykke effin’ DYBT med buddy Søren; men jeg er blevet fed og er ude af form.

‘dat shit does not compute – somethin’s gotta be done…………..


Clash of Civilizations

Hvis ikke de mange, mange moderate muslimer (altså mennesker der er muslimer ligesom de fleste her til lands er ‘traditions-kristne’) får taget et opgør med fundamentalismen og først og fremmest gennemgår noget der svarer til Reformationen for Islam – så tror jeg vi går mod ovennævnte Clash.

Det nytter ikke, at udgrænse terroristerne og ekstremisterne som ikke-muslimske når de ideligt og uden ophør påberåber sig sin religion som udgangspunkt for ugerningerne.

Ekstrem Islam er farligt – jeg mener de muslimske samfund har et seperat ansvar for at stå op, stå imod, udgrænse og bekæmpe fundamentalisterne.

Vi andre skal nok hjælpe; men hvis ekstremisterne bliver ved med at have et stort og tavst bagland som bøjer nakken og ikke aktivt hjælper med at fange tosserne, så går udviklingen kun mod større og større afstand mellem etniske vesteuropæere og de muslimske samfund.

PS. Min holdning til Charlie Hebdo. Jeg synes publikationen er nær-afskyelig med en grim streg og ofte plat og vulgær satire. Men derfor skal de have lov til at udgive den alligevel! Til de, der på nogen som helst måde indikerer forståelse for, at den type hån og satire retfærdiggør en voldelig reaktion, er der nok kun #standardmottoet…


200115_CharlieHebdoEffektiv segmentering

Jeg tror Spilnu.dk rammer målgruppen for deres onlinespil ret præcist……….

link

Reklamer