Ilt, hash og dårlige film

Yo homie

Ville ikke noget særligt; men de 2 film jeg skriver om, udmærker sig *så* meget på hver sin måde, at jeg mener en advarsel er på sin plads.

Stødte på buddy Casper den anden dag – den her udgivelse er til dig 🙂

Jeg har bestilt en ny våddragt – og nu er den på vej! Målsyet og 1,5mm tyk – den er så tynd og så stram, at den lige så godt kunne sprøjtemales på – det bliver stort!

Alternativet – har støtterne egentlig hørt hvad fantasterne siger? Det kan jo ikke hænge sammen…


Iltprocent

Det her fridykning-noget: Den anden aften legede vi med en O2-måler til træning. Dyk en god tur og mål så umiddelbart efter iltkoncentrationen. BO-grænsen ligger omkring 60%.

Et ikkeimponerende dyk på 75 meter fik min iltprocent ned på 67% (se til sidst i videoen). OK, jeg kan altså fungere og reagere fornuftigt med en iltprocent helt dernede – fint nok.

Men hvordan i sgu skal jeg nogensinde komme op på +125 meter når jeg har brugt reserverne på 75 meter????

P..

(BO = Black Out)


Film: San Andreas

Buddy Burt bestemte den her – jeg var godt underholdt (fordi jeg vidste hvad vi gik ind til) – buddy var noget forbeholden, for:

 • Effekterne
  Er out of this world! Man sidder med åben mund og polypper og ser store dele af San Fransisco skride ud i bugten eller ned i et stort hul og man kan simpelt hen ikke se, at det er CGI og snyd. Lyd- og billedsiden er til 9 på en 10 skala – simply grrrrreat!
 • Plot og skuespil
  Sucks ASS! Corny, opstyltet, uopfindsomt, kikset, usandsynligt, usammenhængende og forudsigeligt.

  Nåh ja, og så sætter filmen ny rekord i plothuller.

 • Bøffer
  Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte… I den ene scene er heltinden smurt ind i aske og grå i hele ansigtet. Så klippes til en anden vinkel og hun er renskuret. I den ene scene løber en tåre ned af kinden, i det næste klip ikke. I den ene scene befinder flyet sig i 3-400 meters højde, i det næste klip ca. 1,5-2 km. Farmand kan redde datter fra druknedøden ved at nedrive en forhindring i et oversvømmet kontorlandskab – mens han kontinuert blæser luft ud mens han snerrer og raser.

Continuitykonsulenten mødte vist aldrig op på settet; men se den alligevel for de fe’e effekter 🙂

Rotten Tomatoes: 48% – en fair bedømmelse. Sindsygt flotte effekter, afgrundsdybt dårligt skuespil og plot.

link


Nice, yes?
Nice, yes?


Film: The Grand Budapest Hotel

Den her så jeg heldigvis i enrum – jeg ville have været en pine at høre på for evt. medfanger.

For f….. i sgu for en gang artsy-fartsy prætentiøst og opstyltet ÆVL.

Måske er jeg bare småt begavet og forstår ikke denne type ‘kurnst’ – jeg vil i hvert fald ikke forsøge at gengive handling eller vurdere skuespillerpræstationer; men vid dette:

Hvis du på nogen måde kan lide action, effekter, gennemskuelige kultur-referencer, forståelig handling og acceptabelt sandsynligt plot – hvis du får små røde knopper af indforstået, karikeret, selvsmagende og studentikost navlepilleri, så

– HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE TOGULYKKE AF EN ‘FILM’…

Rotten Tomatoes: 92% – WTF?

Aldrig har så mange store skuespillerkræfter leveret et så åndsvagt værk som så mange har ladet sig forblænde af.

link


Hash *gør* dum…

De studerende på et universitet mistede pludselig adgang til hashbulerne i de såkaldte coffeeshops pga. en lovændring. Og så steg karaktererne…

*det* var da mærkeligt – for hash er da bare feeee?

Og karaktererne steg mest i de naturvidenskabelige og tekniske fag, mens effekten på humaniora var mindre synlig. Det giver anledning til eftertanke syn’s jeg. Måske kunne en uforskammet sjuft fundere i, at det ikke er *så* vigtigt at være fagligt dygtig og vidende om materien på humaniora – for: ‘Hvad synes du selv du føler når du tænker, at…’

fjols...
fjols…

http://videnskab.dk/krop-sundhed/forbud-mod-cannabis-forbedrede-studerendes-karakterer


Advertisements