Årets værste film?


Yo homie,

Valget – det ser ud til at det værste skrigeri på venstrefløjen er ved at lægge sig. Det var blevet anstrengende at høre på: Foragt, hån, spot, skældsord og planer om at emigrere fordi man skammede sig over at være dansker. Men ingen af blålysene der truede er flyttet – endnu???

Søren Gade – han blev brugt af Løkke til at true Kristian Jensen fra slutangrebet på formandsposten i Venstre for et år siden. Han fik ~30.000 personlige stemmer i Nordjylland. Og han fik hat da der blev delt ministerposter ud søndag. Jeg antager Løkke ved hvad han laver; men… ???


Raketten er til salg

IMG_20150615_180158

En interesseret køber har meldt sig – på samme tid jeg gerne vil sælge, siger drengerxxxx også neeeejjjjjj; men det er altså lidt åndsvagt at have raketten stående det meste af tiden og bare koste-koste-koste.

http://www.dba.dk/aprilia-tuono-1000-ccm-126/id-1016411039/


Film: Mad Max – Fury Road

Øjjj, hvor var den flot, rystende dårlig – og hvor var den åndssvag…

Flot, bestemt; men på alle andre parametre: skuespil, plot, continuity, troværdighed, plot og troværdige karakterer – total fiasko. Nævnte jeg plot?

Larmende bulder og brag, et af de mest enerverende soundtrack ever og samtidigt et prima eksempel på fantastisk salgsarbejde.

Crap!

Rotten Tomatoes: 98% – WTGDF??? Rotten Tomatoes er hermed også deklassificeret som troværdig. De holdt længere ud end IMDB; men der er tydeligvis gået groupie- og lemmingeeffekt i deres karakterer.

Hvis du ikke har smidt de 2 timer det koster at se katastrofen ud endnu; men gerne vil – fordi du er mega-masochist, så vent til den kommer på video så du kan gå ud og få en pause på potten (bare lad filmen køre imens).

link

Reklamer