Lidt af hvert

Davs!

Long time no write – jeg kan mærke, jeg har en bestemt mængde kreativ energi (ja, jeg kalder det ‘kreativ’ selv om det for det meste er brok og arrigskab her på dagensfix), og den er nok gået meget til det her frivillige arbejde jeg har været rodet ind i det sidste års tid. Men nu har jeg snart udstået min værnepligt, og så bliver der nok mere tid til at være sur med fast frekvens 🙂

Flygtninge/Indvandrere: Vi har ikke råd til at tage vilkårligt mange flygtninge ind – uanset om det er rigtige flygtninge eller emigranter – og det har de andre lande i Europa heller ikke. Vi-har-ikke-råd… Og jeg er enig med statsministeren i, at en fælles Europæisk løsning er nødvendig.

Den eneste løsning jeg kan se – som lader nationalstaterne i Europa bestå – er en ring uden om Europa og en meget selektivt tilgang til hvem vi vil lukke ind.

Hvis man accepterer præmissen om, at ikke alle kan være her (heller ikke i Sverige, begynd nu ikke) – så er den logiske konsekvens så også, at der *skal* indføres kvoter og grænsebomme rundt om Europa.


Jydekrog
Det var ikke med min gode vilje; men Overkommandoen insisterede...
Det var ikke med min gode vilje; men Overkommandoen insisterede…


Home alone
Når Overkommandoen er ude, kan man spise orn'lit!
Når Overkommandoen er ude, kan man spise orn’lit!


Tractorpulling, DM-afgørelsen 2015 - ikke ret pc
Tractorpulling, DM-afgørelsen 2015 – ikke ret pc


Film: Mænd & Høns

WTF har vi lige set? Dansk komedie som faktisk flere gange får en til at grine – næsten 5 gange! Men ellers en træt, træt gang har-vi-ikke-set-det-hele-før, og uendeligt forudsigelig.

Men så er der selvfølgelig noget for masserne at kunne følge med til…

Den her behøver du ikke bruge krudt på.

link

Advertisements