Rar, grftedme!

G’morn…

Amerikanerne kan gøre mig helt trist nogen gange – Taleban og ‘konservative’ amerikanere har ikke meget at lade hinanden høre ift. intolerance og tyranni, suk.

Jeg er blevet nødt til at begynde at træne ‘statisk’ igen – altså at holde vejret længe. Ham den nye i vores lille træningsfællesskab lægger nemlig 15-25 sekunder på sin max hver gang vi træner, og nu er han kommet lidt for tæt på. *det* går ikke!


You could not make this sxxx up

2 kærester, 16 år, har på hver sin telefon nøgenbilleder af sig selv – bare lidt hankypanky. Det opdager myndighederne da de unge er 17 år ifm. en anden sag (som de viser sig ikke at have nogen forbindelse med).

Nøgenbilleder af minors – *det* må man ikke og så skal man retsforfølges – også selv om det er billeder af en selv som man ikke har delt!

De er syge i roen…

http://www.theguardian.com/us-news/2015/sep/20/teen-prosecuted-naked-images-himself-phone-selfies


Jeg *er* flink!

Ok, ok – måske jeg kan forstå en lille smule, at nervøse ældre damer nogen gange får det forkerte indtryk…

Det her billede er mig da jeg var noget yngre end jeg er nu:
IMG_20150918_070337
Måske ikke ligefrem storsmilende; men vel trods alt et relativt neutralt udtryk.

Det her billede blev taget for et par uger siden – og jeg var faktisk i OK humør at the time…
IMG_20150918_070214

Men jeg *er* rar – og rund – og rummelig – nærmest tolerant og inkluderende – well, i hvert fald rar…


Pæn udsigt fra stuen, no?

IMG_20150919_201726


Tåge

IMG_20150904_064538


Ensporet læsesmag

Læste bøger siden sidst – næsten alle sammen scifi eller suspence/thriller

 • Rock Chick Rescue af Kristen Ashley
  Jeg må have været konfus da jeg besluttede at høre denne lydbog. Det er en kærligheds/actionhistorie med en gudeskøn drønforvirret pige i hovedrollen. Hun er servitrice på en stripbar, 10,5 på en 10-skala, passer sin invalide mor, har 2 job af samme grund, bager kage og laver mad som en professionel osv. osv. osv. Den kvindelige version af den mandlige papfigur-cliche-helt. Historien var trættende at få gjort færdig og efterlod mig helt ligeglad. Crap
 • 14 af Peter Clines
  Starter rigtigt fint; men viser sig at være dårlig scifi. Spild af tid
 • The Fold af Peter Clines
  Samme forfatter som før – som har den uhørte frækhed at lave 2 historier med forskellig indledning; men samme grundstruktur, samme fjendebillede, samme teknik og samme plotopbygning. Og når så historierne oven i købet ikke er ret gode til at begynde med…
 • Camouflage af Joe Haldeman
  Old school scifi med shape shifters og morphers – god underholdning 🙂
 • I, Claudius af Robert Graves
  Den berømte historie om Claudius som overlevede mange år i det superintrigante Rom under Caligula og endte som kejser selv. Filmatiseret med kæmpe succes.
 • Way Station af Clifford D. Simak
  Mere old-school scifi. Det intergalaktiske samfund finder ikke jorden og mennesket værdig til at indtræde i fællesskabet; men har placeret et transportknudepunkt på jorden med et menneske som bestyrer. Og hvad så, når hemmeligheden kommer ud?
 • The Terminal Experiment af Robert J. Sawyer
  Hvad sker der med religion og samfund når en forsker opfinder et måleapparat der kan detektere en elektrisk impuls forlade hjernen på nyligt afdøde???
 • Freehold af Michael Z. Williamson
  En ultraliberal våd drøm – enhver for sig selv og alle former for regering eller sociale støtteprogrammer er rendyrket tyranni og socialisme – en pine at komme igennem på trods af al den sex, action og vold – den var ringe
 • The End of All Things af John Scalzi
  nr. 5 i Old Man’s War-serien – noget af det bedste scifi der er skrevet i mange år. Forfatteren er prisbelønnet up the wazoo – sjenial underholdning!
 • The Human Division af John Scalzi
  nr. 6 i samme serie. Absolut fantastisk 🙂
 • Into the looking glass af John Ringo
  run of the mill standard du-har-regnet-det-meste-ud-på-forhånd lidt træt historie om alien invasion. Lidt fantasiforladt…
 • A long time until now af Michael Z. Williamson
  Nøøøjjjj, en god bog. En US kamppatrulje dumper gennem en time rift 20.000 år tilbage i tiden – og så er de fucked hvis ikke de kan genopdage en helt forfærdelig masse basic overlevelse i felten. En super historie. I øvrigt lavet af ham med ‘Freehold’ ovenfor – han er sørme blevet bedre med årene (Freehold var en af hans allerførste bøger, den her er ny).
 • Scarecrow returns af Matthew Reilly
  OK action; men så håbløst forudsigelig, at den er kedelig
 • Alive af Scott Sigler
  Intelligent og nydelig UA-historie i Hunger Games-genren. Den her gang er det bare et mere troværdigt setup der efterlader de unge fucked and with nowhere to go. En god historie fortalt med Siglers særlige vinkel og sprog – god underholdning!
 • The End has come, novellesamling
  Katastrofen har været her – pandemien, alien invasionen, tsunamien osv – og hvad gør de få overlevende? En trist og dystopisk samling historier – nogle af dem helt skrækkeligt deprimerende; men en god bog!
 • Swallow the Sky af Chris Mead
  Old school space opera – en lille særdeles underholdende og letbenet scifi-ting 🙂
Advertisements