Putins plan?

Dav!

Det var en hård weekend – begravelse og fødselsdag lørdag og hækplantningshelv…. søndag.

Politik: Er det overhovedet muligt at etablere fred og demokrati i Syrien? Måske ‘fred’; men demokrati? Og hvis ikke demokrati, bliver det jo noget religiøst mørkestyre ligesom de andre lande i regionen. Religiøs fundamentalisme med ensretning, middelalderlige straffe, grænseløs undertrykkelse og intolerance. Og kan det så ikke være lige meget?

Er det det, Putin har set når han nu bomber Assads modstandere; men indtil videre ikke IS? Først svække modstandsbevægelsen så Assad er sikker og så forene styrker med de allierede og udslette IS? Eller måske ligefrem bare trække sig tilbage og lade os andre klare IS?

Realpolitik er sjældent kønt…


Begravelse

Nogle af vores gode venner mistede i ugen sin søn ved et tragisk ulykkestilfælde og vi var til begravelse lørdag.

Pxx…


Nice, yes?  (Lønstrup)
Nice, yes? (Lønstrup)


Det var temmelig sikkert ikke det her der stod i Timms krystalkugle da han startede ud som komiker.
Det var temmelig sikkert ikke det her der stod i Timms krystalkugle da han startede ud som komiker.


IMG_20151005_080652


Prøv lige at se hvad jeg kan!
Prøv lige at se hvad jeg kan!


Ny hæk

Mens Overkommandoen tog i byen for at ose, efterfulgt af en hyggelig brunch med en veninde, var jeg efterladt til mig selv, 112 hækplanter og 28 meter græsplæne.

Øjjjjjj, hvor var det hårdt og hvor er jeg smadret. Den smukke kom godt nok hjem og hjalp med det aller-aller-sidste, så ‘vi har sat hæk’; men ellers var det 4½ times uafbrudt rxxhårdt arbejde med kun 2 pauser mens jeg lå på græsplænen og småtudede.

Resultatet på mine bløde funktionærhænder gør herrenas…

IMG_20151011_173053


Hvis man læser det med småt helt oppe i højre hjørne, kan man se det er en annonce  - en reklame. Men derudover er det et skamløst forsøg på at få folk der ikke hørte efter i skole til at spille.
Hvis man læser det med småt helt oppe i højre hjørne, kan man se det er en annonce – en reklame. Men derudover er det et skamløst forsøg på at få folk, der ikke hørte efter i skole, til at spille.
Advertisements