Sverige gør snart som alle de andre

Davs!

Overkommandoen er begyndt at træne – tidligt – og ofte… Og når man skal følges i bilen – eller cykle i mørket og regnen og blæsten, så… de sidste 7 dage var jeg “in action” 9 gange, 4 gange mere end planlagt – nu er jeg en anelse slidt. 50-års fødselsdag i weekenden hjalp heller ikke 🙂


Knæk Cancer vs. Støt Flygtninge

Det er en stille eftertanke værd, at det gigantiske indsamlingsshow forrige weekend (Flygtninge), massivt reklameret og samsendt på de store TV-kanaler indsamlede ca. halvdelen af denne weekends Knæk Cancer-indsamling til fordel for forskning.

20102015_SyrienIndsamling

20102015_KnaekCancer


Nødløsning

Når nu man ikke kan finde sine manchetknapper…
image


WTF?
WTF?


Selv Sverige vil måske nu se realiteterne i øjnene

  1. Flygtningestrømmen i Sverige koster i øjeblikket 3,2% af statsbudgettet.
  2. Næste år forventes omkostningerne at nå op på +6% af budgettet.
  3. Danmarks omkostninger i år: ca. 0,22% af statsbudgettet.

De barske realiteter begynder at gå op for Svensken. Hvor de før sad på den moralske høje hest og skosede alt og alle – og i særdeleshed Danmark – for ikke at gøre nok og for at forsøge at begrænse indvandringen – så er de nu selv i fuld gang med at indføre stramninger og taler nu åbent om antallet af flygtninge og immigranter.

I øvrigt lige som alle andre lande i EU – selv Tyskland som også var meget bevist om sin egen moralske overhøjhed. De gør nu alle sammen ligesom Danmark gjorde fra starten: Håndterer det faktum, at Europa ikke har plads eller råd til en uendelig strøm af fattigdomsflygtninge.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/gigant-regning-venter-svenskerne-paa-flygtningekontoen


Prøv at måle med en lineal. De 3 biler er lige store...
Prøv at måle med en lineal. De 3 biler er lige store…
Advertisements