Maxforsøg

Davs

Forbeholdsafstemningen næste måned – ja eller nej? Mit svar afhænger af hvorvidt jeg tror på løftet politikerne giver om, at de *aldrig* kunne finde på f.eks. at tilslutte Danmark en fælles asyl- og indvandringspolitik eller tilslutte os til et af de andre områder vi i dag ikke er med i.

Og det gør jeg ikke…

Oven i købet synes jeg selve lovteksten lægger op til, at dèt vi i virkeligheden stemmer om 3. december er, om Folketinget kan tilslutte Danmark til bindende aftaler – også aftaler der ville betyde afståelse af national suverænitet over det pågældende område – uden at sætte aftalen til folkeafstemning, som Grundloven ellers forlanger.

Altså at vi nu skal stemme om, èn gang for alle, at give Folketing og Regering lov til at indgå bindende aftaler udadtil, også med markant afgivelse af national suverænitet, uden forudgående folkeafstemning.

Så bliver det også meget nemmere…


Maxforsøg

Selv om det ikke gik helt fantastisk sidste gang jeg prøvede en max-præstation under vandet (jeg fik et blackout og skulle samles op af min safety), prøver jeg igen.

På tirsdag har vi ‘maxforsøg-dag’ til træning og så vil jeg prøve om monofinnen kan svømme længere end 125 meter.

We’ll see…


Bilen har en ussel brændstoføkonomi; men hvis man lægger sig heeelt op bag en lastbil - og kan leve med at det går effin' langsomt - *så* kan den køre langt på literen!
Bilen har en ussel brændstoføkonomi; men hvis man lægger sig heeelt op bag en lastbil – og kan leve med at det går effin’ langsomt – *så* kan den køre langt på literen!


‘gypten

Arh for sgu da osse…

Søren og jeg tager en uge til Dahab i februar, hvis ellers myndighederne og flyselskaberne vil. UM siger stadig god for Sharm mv.; men nogle af flyselskaberne har stoppet flyvningerne derned.

Og hvis det så faktisk viser sig at være en Daesh-bombe der ødelagde det russiske fly – jamen *så* ubegavede kan Daesh da ikke være? At provokere Putin så eftertrykkeligt? Putin som har vist sig helt villig til at bombe nærmest alt og alle der kommer på tværs. Og her taler vi ikke om en randstat til Rusland der gerne vil være i fred (Ukraine); men selverklærede terrorister uden en ven i verden.

Uanset hvad man mener om manden – og Rusland – så kan man i hvert fald konstatere, at der er væsentligt kortere fra ord til handling end herhjemme og i resten af den vestlige verden.

Hvis så bare han vil gøre det ordenligt!

#standardmotto#

http://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE8187974/Danskere-frar%C3%A5des-ikke-rejser-til-Sharm-el-Sheikh/


Multipass! Kom sammen med det nye kreditkort og giver VIP-lounge i alverdens lufthavne - nice!
Multipass! Kom sammen med det nye kreditkort og giver VIP-lounge i alverdens lufthavne – nice!


Onsdagssnegl dagen derpå - jeg ved godt hvad det ligner...
Onsdagssnegl dagen derpå – jeg ved godt hvad det ligner…


God Weekend!!!

Advertisements