James Bond is getting old

Davs,

EU-afstemningen næste uge: Nu drejer debatten sig langt om længe om det emne jeg synes er det vigtigste: afgivelsen af beslutningsretten om suverænitetsafgivelse fra befolkningen til Folketinget.

I dag er det sådan, at hvis Folketinget kunne tænke sig at afgive suverænitet i større omfang, skal det ud til en folkeafstemning før det kan godkendes.

Hvis vi stemmer ‘ja’ på onsdag får Folketinget en undtagelse fra Grundlovens regel om Folkeafstemning på hele retsområdet fordi vi en gang for alle giver Folketinget ret til selv at bestemme om der skal indgås EU-aftaler der afgiver dansk suverænitet.

Hvis du mener Folketinget og politikerne godt kan administrere dette, selv om Grundloven udtrykkeligt siger, at det er så vigtigt at befolkningen skal spørges – så kan du bare stemme ‘ja’.

Hvis du ikke er heeelt sikker på, at du kan stole på politikernes løfter (’til solen brænder ud’, sagde Lars Løkke), eller hvis du gerne selv vil have medbestemmelse ved afgivelse af dansk suverænitet, skal du stemme ‘nej’.

Jeg synes valget er let…


Film: James Bond – Spectre

I aftes tilbragte jeg 2½ time i selskab med den nyeste JB-flic. Mudderfug, hvor var den ringe…

Først og fremmest: Det er en franchise actionflic med et forudsigeligt plot, en rutinemæssig veksling mellem standardingredienserne i JB-film: kvinder der vil knalde James for no reason, lækre biler, nørdede teknologieksperter, onde onde verdensomstyrtere, naturvistaer, lidt action og en masse eksplosioner.

Når nu den er *så* flad, *så* forudsigelig og *så* uinspireret – så er 150 minutter simpelthen mindst 50 minutter for meget!

Den var så enormt kedelig, at jeg nåede at hvile øjnene et par gange – det er mig en gåde hvordan den store, tunge lejemorder-bad-guy pludselig dukkede op i restaurantvognen i toget på vej gennem hulubululand.

Det ene øjeblik skal James og den seneste bimbo til at gå ombord i hinanden, det næste bliver JB smidt rundt i vognen af übervoldsmanden (en anden fast JB-ingrediens); men som han selvfølgelig klarer uden at være ret banged up – og slet ikke nok banged up, til ikke at porke bimboen bagefter.

Det eneste lyspunkt i aftes var, at jeg kun havde betalt 50 bobs og aftenen inkluderede pizza ad libitum sammen med venner og kolleger. Hvis jeg var taget i biografen til fuld pris, så var jeg blevet sur!!!

Crap!

link


Slanke nar

…sagde den affældige småfede gamle mand…

link


Biiiiiitch!

Overkommandoen fortalte med trist stemme: “Vi har fået brev” og pegede på det her:

IMG_20151125_201234

, jeg troede selvfølgelig det var en naboklage over vores nye hæk:

, som jeg havde gravet ned m. håndkraft – og som nu skulle ‘flyttes’ – og som kostede mig huller i hænderne og gjorde mig så træt, at jeg til sidst ikke kunne holde til at løfte skovlen.

Og så grinede hun som hyæne: det var bare en opmærkning af nabogrunden til den anden side.

Effin’ BITCH!

Advertisements