Film, musik og parkering

Davs!

Long time no write, no?

Kan Trump vinde? Måske (hvem skulle ha’ troet?). Skal Grimhøjmoskeen lukkes? Yep! Får GoP held til at blokere kåringen af en moderat og demokratisk sindet højesteretsdommer? Yep 😦

Jeg slutter 1½ år på posten som formand for dansk fridykning her i weekenden hvor der er DM i pool-fridykning. Jeg er med som observatør (dvs. jeg skal ikke konkurrere) og jeg glæder mig til at se out-of-this-world præstationer; men jeg glæder mig faktisk næsten mere til at mærke det specielle camaraderie der findes i denne sport. Man kan (næsten) blive lige så glad for en med-dykkers succes som man kan for sin egen – det er fantastisk 🙂

Anyways – hyg dig!


Film: Deadpool

Meget meget underholdende; men du skal have en decideret lummer humor for rigtigt at sætte pris på den 🙂

Jeg er meget glad for at se Crocs komme ind i varmen, jeg mener: hvis en superhelt kan gå i crocs, så kan jeg da osse? Og så det ikke kun skidt hvis man lider af dværgvækst i hænderne…

Rotten Tomatoes: 83% – hvis man bedømmer filmen ligesom man ville bedømme en James Bond-flic, dvs. på sine egne præmisser, så er den rigtigt fin og befriende nytænkning i superheltegenren så her vil jeg give de 83% ret.

Som Firlm er Deaddpool selvfølgelig noget hø; men som højoktan, megalummer, voldsorgastisk underholdning er den super!

link


Jeg er ret stolt af det her pic :-)
Jeg er ret stolt af det her pic 🙂


Film: 13 hours

Buddy Burt bestemte den her (det var også ham der bestemte The Revenant så han skyldte helt vildt) og han læste en anmeldelse til 1 stjerne inden vi så filmen; anmeldelsen var noget a la ‘bevidstløs action’, ‘papfigurer’, ‘intet indhold’, ‘meningsløs vold’ og videre i den dur. Hverkan buddy eller vi forstod noget som helst: Det var da lige præcis opskriften på en superfilm?

Vi var rasende godt underholdt. Amerikanerne var gode, de onde var meget onde og hurtigt meget døde og der var de obligatoriske klump-i-halsen-helten-døde-scener – lots’o guns og machismo – det var stort 🙂

Rotten Tomatoes: 53%. Ikke meget nytænkning; men solidt gennemført så ift. det var en ‘bevidstløs actionfilm’ er scoren ok. Drengerøve vil score den væsentligt højere 🙂

link


‘Electro Swing’ !

Fug me, det her er hvad jeg har gået og ledt efter i mange år. Jeg er pjattet m. oldschool swing og dance/house og trommemaskiner; men hvor var musikken der kombinerede alt det?

Der er paralleller til moderne balkan beats; men som navnet antyder, baseret på swing og jazz og ikke så meget folkemusik.

Her! Yeaj! Super-energisk og sjovt – hør det her og SKRU OP!!!!!

link


'Parker ude på gaden' (underforstået, ikke  i indkørslen). Dèt tager hun *helt* bogstaveligt.....
‘Parker ude på gaden’ (underforstået, ikke i indkørslen). Dèt tager hun *helt* bogstaveligt…..

Reklamer