Musen på kunstigt åndedræt

Davs!

Long time no write – jeg har ligesom manglet ‘musen’, og det har nok lidt forskellige årsager. Måske har jeg en lille smule ramt overgangsalderen med lidt surmuleri over alderens ubønhørlige fremadskriden – og på jobbet har fremtiden syntes lidt uvis (læs ‘usikker’); men *nu*!

(Jeg sidder og ser OL svømmefinaler – det er lidt som zoologisk have på den fede måde. Svømmernes evner, teknik og hastighed er som om de er en helt anden race. Lige nu er det herrrernes 400m fri – fug me, de svømmer hurtigt 🙂 )

Dèt med alderen er der jo for fug sake ikke noget at gøre ved og jobbet behøver man jo ikke bare forholde sig passivt til: jeg har i hvert fald lagt billet ind på at få lov til at arbejde med et nyt område som er super spændende – og som ligger langt fra hvad jeg hidtil har rodet med. Og hvis jeg ikke lige passer ind i planerne for området, har jeg også spurgt til udfordringer: der er ikke rigtigt noget jeg ikke vil kunne finde ud af, det svære bliver mere og mere at huske at holde sig til…

Fuuuuug – nu sætter en ungarsk svømmer verdensrekord i 400 medley – med 2+ sekunder! 🙂

En gang for 1000 år siden dyrkede jeg selv konkurrencesvømning – ikke med supertider; men med træningsintensitet osv. som ‘de goe’ – jeg stoppede med at svømme ca. samtidigt med at Benny Nielsen vandt OL-sølv og nu er hans datter (Mie Ø. Nielsen) favorit til at tage medaljer. Time flies when you’re having fun!

Nå – måske vil jeg skrive lidt mere fremover – kan mærke der er brug for at lukke lidt damp ud – we’ll see…….

Hvis du læser det her – cool at du er her 🙂


Film: Bourne 5

Jason Bourne har efterhånden lige så få replikker i sine film som Arnold og Seagal – der er vel sammenlagt 2 minutters Bourne-snak i hele filmen. Men den er god alligevel!

Et langt adrenalin-rush hvor the bad/good guys (CIA) gang på gang er lige ved at få ram på helten; men kun næsten.

Fantastisk koreograferet vold og også fint, at de har ladet Bourne blive (halv)gammel – han er stadig en stram badass; men årene har sat sit præg.

Vurderet i actionfilm-genren og også indenfor Bourne-franchiset, er filmen fin – bedre som actionflic end som Bourne-brag; men i og med, at det faktisk er nr. 5 film i rækken, er den fantastisk.

Prøv f.eks. at sammenligne med den ubønhørligt fremadskridende kvalitetskatastrofe Fast&Furious som burde være stoppet efter nr. 1 – Bourne rocks!

Rotten Tomatoes: 57% – en anelse lavt, synes jeg…

link


Hunde på hotel

Arh for sa… da osse. Vi var på Hotel&Spa i ferien – med ungerne og dyrene – muy hyggeligt og også et casinobesøg hvor jeg fik taget min gambler-mødom (sortof; men mere om det en anden gang). Hundene!

Dagen før afgang fik jeg en dum-blødning og besluttede at begave møgdyrene med en smule kartoffelmos og lidt grønsager i stedet for deres normale tørkost.

Det kunne de ikke tåle………….

Jeg vil ikke forlyste dig med billeder; men for sgu, hvor var de syge – ud af begge ender. Det var præcis som at have små børn igen – den ene nat holdt vi op med at tælle da vi var blevet vækket 6 (sjette!) gang for at tørre op og lufte. Nøj, hvor var vi smadrede 🙂

Røvdyrene bliver *aldrig* ‘forkælet’ igen!


3 billeder du roligt kan tage som varsel om kommende koleriske verbale overfald…


Vand – jeg må ha’ vand!

StayHydrated
Uanset hvor man ser hen, ser man folk (typisk trunter) med vandflasker som de bapper på, desperat for at opretholde væskebalancen – og nu har nogle smarte forretningsfolk fået en ny ide til hvordan man kan lænse fjolserne for endnu flere penge.

Arh; men for fug sake – hør nu her tuts: du kan *godt* overleve til frokost før du får noget at drikke. Du kan *godt* løbe dine 4 (eller 10, betyder ikke noget, du behøver *stadig* ikke vand) kilometer i alt for lavt tempo uden hele tiden at skulle sutte begærligt på den lille plastictap

For den Sure Gamle Mand er besættelsen af drikkedunke endnu et cadeaux til underperformende, prætentiøse, kropsfremmede, distanceblændende softbodies…


Den Galende Klasse

En udmærket karakteristik af Den Galende Klasse – tænk eksempelvis bare på Carsten Jensen som ævler løs om ‘tonen’ i èt væk; mens han rask væk kalder dem, han ikke kan li’: ‘skimlede kældermennesker’ – dobbeltmoralske rxx.

tolerant


Nuff’ said…
PokemonGo

Reklamer