At glo på OL-kroppe

Oi chump,

Ikke alene havde jeg ikke nogen planer i weekenden, OverKommandoen var også ude af huset lørdag, så jeg havde også *fri* 🙂 Jeg fik set nogle dårlige film og OL-svømning og ryddet op – good times!

N.Y.Times: Hvorfor er homoer så vilde med OL? Det korte svar: fordi de kigger på flotte kroppe. Ikke noget overraskende dèr; men NYT fortsætter med at fortælle, at flere og flere – også straight people – kigger mere og mere på kroppe ifm. OL fordi det er ‘acceptabelt’ i stedet for sleazy eller lummert. Overvej lige engang hvor bornert og hæmmede mange mennesker er, at de har brug for et alibi for at glo på fantastisk fysik, uden at bezzerwissers og moralske tanter skal få ondt i popo’en.

Jeg glor fysik alt det jeg kan – det skal man da!


For fed dårlig til OL

Fedberg her:

Robel Kiros Habte
Robel Kiros Habte

er rejst hjem fra Rio efter en planmæssig piv-elendig performance i den olympiske pool og efterfølgende mobberi på de sociale medier.

Altså – det er ikke i orden, at skamme nogen ud på de sociale medier for deres fysiske stand; men – manden deltager i De Olympiske Lege som svømmer og han Sucks Ass! At deltage på 100 fri hvor de bedste ligger omkring 48 sekunder og så komme i mål omkring 1:05, det er at gøre grin med Citius, Altius, Fortius. (Den Gamle Orne kan svømme cirka lige så ‘hurtigt’).

Og – for the record – jeg synes også Eddie The Eagle var et naragtigt fjols som aldrig skulle have været lukket ind til konkurrencerne i skihop.

http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/OL2016/for-fed-til-ol-rios-stoerste-joke-dropper-ud/6236546


Jamen, er det ikke…

Bijobber Mads Skjern?

mads_skjern

captain_america_red_skull


Se hvad jeg kan!
Se hvad jeg kan!


Film: The Nice Guys

Producerne har tydeligvis set Kiss Kiss Bang Bang og ment ‘Dèt kan vi da også gøre’; men det ku’ de ikke.

Alt det sjove i filmen er, pånær et kvindagtigt hvin fra Ryan Gosling, med i traileren, så du behøver sådan set ikke spendere de 2 lange timer ‘værket’ varer.

Selve filmen er en træt affære som aldrig for alvor bliver hverken sjov eller spændende. Hvordan Rotten Tomatoes og næsten alle biogængere kan synes den er fantastisk, begriber jeg ikke.

  • Rotten Tomatoes: 91% – WuddaFUG? – de har da fuldstændigt tabt sutten 😦
  • Dom: 40%. Et træt, uinspireret forsøg på at genoplive buddy-flic’en.

link

Advertisements