Fredspris m. benefits

Oi,

Nuddin’ much i dag og slet ikke noget i morgen. Vi får venner på besøg i aften og jeg skal i køkkenet og alt muligt – good times 🙂

Hyg dig!


Obama og Nobels Fredspris

I 2008 besluttede Nobel-komiteen at tildele USAs nytiltrådte præsident Nobels Fredpris. Altså på forventet efterbevilling, før han havde haft mulighed for at lave noget fred.

Jeg har altid synes det var lidt åndsvagt, og det har også smittet af på mit syn på Obama.

Men – nu har jeg læst hans takketale og han vælger fra starten af talen at tage tyren ved hornene.

Han siger det rigtigt pænt og han har også mange gode betragtninger på hvordan man får mere fred og sikkerhed i verden; men helt kort siger han altså også lige ud, at engang imellem bliver han nødt til at sende USA i krig og smadre nogen.

Som han siger:

I face the world as it is, and cannot stand idle in the face of threats to the American people. For make no mistake: Evil does exist in the world. A non-violent movement could not have halted Hitler’s armies. Negotiations cannot convince al Qaeda’s leaders to lay down their arms. To say that force may sometimes be necessary is not a call to cynicism — it is a recognition of history; the imperfections of man and the limits of reason.

…og det har han jo sådan set ret i…


En gammeldags drage ville hænge langt til højre. En moderne skærm not so much
En gammeldags drage ville hænge langt til højre. En moderne skærm not so much


Havedesign for millionærer

Overkommandoen fandt på en forårsmesse en anlægsgartner der tilbød at lave en plan for hvordan haven – som bare er èn stor ukrudtsbefængt græsplæne – kunne bringes i en pænere stand.

Formedelst et par tusinde (det koster det åbenbart) begik gartneren en fin plantegning med planter og bede og alt muligt. 3 ‘øer’ med beplantning og andet godt. Faktisk en nydelig plan og man kunne nok godt se for sig, at det kunne blive pænt.

Så spurgte hun selvfølgelig også hvad det skulle koste at lave…

EtHundredeOgTyveTusinde kroner……….

WTGDFF?????

Det skal vi så ikke, og OK er ved at se om hun ‘kender nogen’ – det *er* jo Vendsyssel, hvis du forstår…

120.000 for lidt have?


Ungernes gavekort
(Da jeg valgte at indløse gaven, blev vi enige om filmen og hvor vi skulle spise; men da aftenen var gået, gik det op for mig, at jeg på mystisk vis var endt med regningen. Oven i købet lykkedes det ungerne at forklare mig, at det sådan set var min egen skyld…)

Advertisements