Myrekryb, konsekvens og film

Så startede fridykkertræningen op igen – it’s been a loooooong time og det er dejligt at komme i gang igen. Der var et par new guys med, så heldigvis kunne jeg få stivet min selvtillid af ved at gøre nar af deres teknik 🙂

Afdelingen var inviteret hjem til hygge og middag onsdag – good times. Weekenden byder på en enkelt middagsinvitation og derudover bare slappe af – håber du får en weekend der ligner.

Hygge!


Hvad med lidt konsekvens?

‘Find my iPhone’ er ved flere lejligheder brugt til at vise at den stjålne device befinder sig på et asylcenter.

Politiet er helt klare i mælet: De vil ikke hjælpe med at få det stjålne tilbage fordi man ikke kan ransage f.eks. en hel etage. Dertil er forbrydelsen for lille.

Asylsøgerne og migranterne er her for at be’ om lov til at blive – de er interesserede i at fremvise den bedst mulige version af sig selv – derfor vil de sagtens kunne forstå når ordensmagten kommer og renser kriminelle elementer ud – og tilvejebringer gemte tyvekoster. Måske vil de endda være interesserede i at hjælpe med at få tyvene fanget?

…og hvis de ikke kan forstå det, og måske oven i købet aktivt modarbejder politiet, så skal de tvinges. Det kan ikke passe, at borgere skal kunne stå og se på tyveknægte gå fri, fordi ordensmagten er bange for konfrontationen.

(Og nej, jeg er ikke bekymret for det juridiske aspekt med brede eftersøgninger ift. den enkeltes rettigheder: Retsfølelsen hos de 5,5 mio er vigtigere end juridiske spidsfindigheder hos gæste-borgere).

Hvis det blev kendt, at tolerancen overfor asylcentersponserede tyve og hælercentraler var 0, så måske der ville være færre problemer med tyvagtige asylsøgere?

http://ekstrabladet.dk/112/louise-sporede-sin-stjaalne-iphone-til-asylcenter/6253202


Læsehest

BooksSoFar

En forfærdelig masse SciFi, lidt horror, en enkelt biografi og så den jeg faktisk var bedst underholdt af:

“Exploring Metaphysics”, 24 lektioner af en professeor i filosofi om ‘det hele’ – findes der et ‘jeg’, har vi en sjæl, findes skæbnen, lever vi i en simulation, kan man rejse i tid, findes gud, bestemmer vi selv vores handlinger – osv. Superspændende 🙂

PS. Det var også sjovt at høre Billy Idol fortælle om sin karriere. En hardcore punk-rocker med et meget liberalt syn på stoffer og chicks 🙂


Jeg sværger!

Hvis blodtrykket kan holde til det, kan man på Youtube underholde sig med videoklip af 2.- og 3.-generationsdanskere i forskellige konfrontationer med politiet.

En tilbagevendende og patetisk clichè er

“Jeg sværger…”

Det er faktisk lidt sjovt 🙂

#standardmotto#

link


Forbedret film-formel

Jeg har tilføjet vægtning så underlægningsmusik fylder mindre i den samlede bedømmelse end f.eks. skuespil – og så har jeg tilføjet en slags meta-kategori, ‘Engagerende’. `

Den sidste kategori er lavet så jeg stadig kan score mindre gode film, som jeg synes er fantastiske, højt – f.eks. Armageddon og Sunshine – smart, ikke?

filmkarakter3


Lyst til lidt myrekryb?

linkGod Weekend!
Advertisements