Mon kurnstnerne vil yde noget selv?

Fri i aften, træning tirsdag, DHL-stafet onsdag, hundeaflevering torsdag og dykke i Tyskland fredag-til-søndag; men næste uge kan jeg slappe lidt af igen…

Ingen sjove billeder i dag…


DF humor

Det er ikke hver dag Den Galende Klasse bliver gjort ordenligt til grin, og det er slet ikke hver dag Dansk Folkeparti er ophav til morskaben.

Men ideen med at lade de skamfulde kunstnere hjælpe på flygtningesituationen med deres egne penge er lårklaskende sjov.

Kurnstnerne er en meget synlig del af Den Galende Klasse, med synlig afsky for ‘almindelige mennesker’, Dannebrog, Regeringen, borgerlige partier – og lige så stor begejstring for grænseløs indvandring, multikultur, udvalgte terrororganisationer i Mellemøsten, Europas Forenede Stater og ‘Vi voksne kan også være bange’ sunget i rundkreds.

Det er super at se gratisterne sno sig; men lad os nu se: De flyttede jo ikke til udlandet selv om de truede med det og lur mig om ikke de beholder overførselsindkomsten selv…

(‘r’et i ‘kurnst’ skal udtales prætentiøst og med en varm kartoffel i munden)

http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE8952247/df-vil-flytte-250-mio-kr-fra-kunst-til-flygtninge/


Amerikansk hybris

Hvis du lytter til politikerne og mediernes dækning af den amerikanske valgkamp kunne du godt få det indtryk, at Trump er en nar med nul chance for at vinde valget til november.

Du vil også få et klart billede af Trumps vælgere som tosser, gun-nuts, religiøse fundamentalister, abortmodstandere og racister.

Jeg vil ikke trætte dig med en gennemgang af de forståelige og rationelle grunde der kunne være for at stemme på Trump; men der er store paralleller mellem situationen i USA og den vi har i Europa, bla. med Brexit og den meget udbredte skepsis og modstand mod unionstanken.

Og englænderne stemte sig altså ud af EU, selvom modstanderne omtalte Brexitfolket på samme måde og med samme ordforråd som du nu kan høre den om Trump og hans følgere.

Forskellen på Clinton og Trump i meningsmålingerne ligger mellem 3 og 10% (se linket). Læg dertil de der ikke vil indrømme de stemmer republikansk fordi de ikke vil acceptere spidsroden af udskamning fra bedrevidende og arrogante modstandere – fuldstændigt som briterne og afstemningen op til Brexit.

Demokraterne og Clinton skal ikke stramme arroganceskruen og bedreværdet ret meget før de risikerer at mobilisere mange flere potentielle Trumpstøtter.

Trump kan stadig ødelægge det hele selv; men hvis han kan styre sig, er Clintons største fare hovmod og manglende forståelse for, hvorfra Trump henter sine stemmer.

http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/president/


A propos

Link


Advertisements