Hul i hovedet…

Davs

På nær, at jeg slog hul i hovedet (*igen*) under dykkerudflugten til Tyskland i weekenden, gik det rigtigt fint. Jeg kom til bunden og det begynder at flow’e igen (kan man sige det?) – luvly!

På det lokale Brønderslev Marked var trækplastret i aftes Kandis – jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige…

Politik: Det er nok en medvirkende årsag til Liberal Alliances stålsatte røde streg i sandet (mht. 5% topskattelettelse), at hvis det skulle fremprovokere et valg, så er der en reel chance for, at det vil berøve Liberal Alliance-stemmetyven Nye Borgerlige muligheden for at finde nok stillere i tide til at kunne deltage i valget.


Retten til at bestemme selv

Skal man have lov til at sige “Stop, jeg vil ikke mere” selv, eller skal vi forsætte praksis med at lade mennesker dø ‘af sig selv’ mens de smertelindres mest muligt?

Læs vedlagte artikel om en ‘dødsfest’ hvor en muskelsvindspatient i Californien tog afsked med livet med en stor fest og kontrol over sin egen skæbne, i stedet for en hjælpeløs, uværdig og rædselsfuld sortie.

rebirth

Jeg mener, den enkelte skal kunne bestemme selv når det er tid at slutte.

http://www.vox.com/2016/8/22/12552940/assisted-suicide-california


Don’t wait too long!

OverKommandoen gødede græsplænen og jeg gav den gift (well, ukrudtet anyway), så jeg måtte vente en tid med at slå græs.

Jeg ventede vist lidt for længe…


Det’ eddermame sjovt – fordi det ikke er helt løgn!

daeshSA


You could not make this s… up!

Fra talerstolen i landets hovedstad – her er et af de vægtige emner de bruger tid på; mens arbejdspladserne lader vente på sig og erhvervslivet har kommunen på en næstsidsteplads blandt alle kommuner i landet.

Næst-dårligste kommune ift. erhvervslivet – og så bruger man tiden på det her, og med det sprog…

link


Mode?

mode

Det er jo mig, der er noget galt med; men jeg bliver både olm og indebrændt af at se ham den metroseksuelle nar mand person…

PS. Det gælder i øvrigt stadig, at rigtige mænd og lyserøde skjorter er et absolut og uigendriveligt NO-NO.


Film: The Last Heist

My eyes – my eyyyeeeesssssss!

Fug me for en katastrofe – et plot som sådan set godt kunne have været OK (bankrøverne slipper ikke væk før politiet kommer og fanges derfor i bygningen, sammen med en massemorder med mere en enkelt skrue løs og en forkærlighed for øjne).

Det kunne have været spændende, nervepirrende, overraskende, dramatisk og godt håndværk; men et par vigtige forudsætninger var ikke helt på plads: skuespil, plot, skuespillere (jeg siger dette i den allermest slappe definition af ordet) og effekter.

Automatild uden synlige kugler (ingen huller i væggene) og med CGI-påsatte mundingsglimt (bare se traileren!), vildt under lavmålet dårlige skuespillere og så et plot så åndsvagt og med så håbløse ‘momenter’, at man nærmest ikke tror sine egne øjne.

Flere gange får psykopaten overmandet sværtbevæbnede modstandere, inkl. får begravet en dolk i halsen til skæftet, uden at det dog stopper ham. Bandens anfører tager helt uopfordret sin maske af, da han genkender et af gidslerne – og så skal de jo dø.

Og psykopaten – den bærende karakter, hvis filmen skulle have haft en chance – øj, hvor er han dårlig. Han har klart set et par af klassikerne; men han formår overhovedet ikke at gøre det spændende. Og noget af hans dialog er så håbløst åndsvag, at det er ganske overvældende.

Den skal jo have en vurdering, så… Det er den ringeste film jeg har brugt min nye film-formel på – CRAP!

link


 
 
 

Advertisements