LA vs FN: 1-0

Davs!

Nu begynder ‘de unge’ at strenge sig an til træningen og jeg er presset på flere fronter – crap…

Største ‘pro’ for SKATs betaling for stjålne lister over danske skattesnydere: at Joe Public oplever, at ‘de rige’ ikke får lov til at snyde ustraffet.

2 17-årige er knaldet af politiet i Aalborg for at kaste sten (eller æbler, hævder de) mod en ambulance fra en gangbro over motorvejen – bur dem inde – LÆNGE – så de andre møgdyr kan fatte budskabet


Fitness DK er ikke helt ærlige

Det er et godt tilbud og det er en rigtigt sjov reklame med Asbjørn Riis; men i virkeligheden vil Fitness DK jo helst ikke have typer som Asbjørn indenfor dørene.

Store skrumler der løfter møgtunge vægte og grynter og pruster. Det er blandt andet derfor FitnessDK har fjernet alle de tunge håndvægte man må antage at Asbjørn ville sku’ bruge.

Så – god reklame; men ikke helt ærlig.

PS. Det er ligesom når fitnesskædernes reklamer indeholder unge og møgstramme modeller i næsten ikke noget tøj: pigerne i tanktops eller sportsbh’er og fyrene i bar kasse. Det vil centrene jo ikke ha’, for så bliver alle tumle-trunterne de ikke-så-stramme piger jo mismodige og nedtrykte over sig selv.

De her ville blive smidt ud på rxx og albuer hvis de trænede i de outfit:

fitnessworld1

fitnessworld2

link


LA har altså ret

FN har en målsætning om, at indkomsten for de laveste 40% af befolkningen (en hvilken som helst befolkning i et hvilket som helst land) skal hæves mere end gennemsnittet af befolkningen.

Og det siger Liberal Alliance er tosset – og det har de jo sådan set ret i.

En generel regel om, at udligne indkomstforskellene i alle lande, uanset hvor lige indkomsten er fordelt i forvejen, er åndsvag – for hvor skal det slutte. Hvis man fastholder målet altid, ender det i samfund uden indkomstforskel – og det plejer man at kalde kommunisme og det virker ikke. Det har aldrig virket og det kommer ikke til at virke fordi FN siger det er en god ide.

Det må være legalt, at diskutere om verdens mest lige land (det er os), skal være mere lige, holde status quo eller være mere ulige. Liberal Alliance har som et hovedprincip, at progressiv skat på arbejde er skadeligt for landet, for BNP, for arbejdspladserne og for skatteborgerne. Derfor ønsker de topskatten fjernet. Det er en del af deres DNA.

Du må gerne være uenig i synspunktet; men du har ikke ret til at pege fingre ad LA fordi de står fast på en vigtig del af fundamentet for deres parti.

http://www.altinget.dk/artikel/la-ordfoerer-hvis-fn-har-et-maal-om-mindre-ulighed-er-jeg-uenig


Jeg er grftedme ikke en hipster!

‘…de som faller for Die Antwoord… … … altså kjennt under termen “hipstere”‘

WTF? Jeg synes Die Antwoord er cool; men kald mig hipster uno times, så skal jeg ommøblere dig, chump!

se fra 3:32

link


141113_rystehund_10


Øjjjj

En orn’li stribe dansemel og en nusset koncertsal uden siddepladser, så ville det her ha’ været helt fantastisk 🙂

link

Advertisements