I krig med Syrien, langt om længe

Hmmm, 2 gange på en uge – hvor ender det ikke…

Københavns lufthavn vil nu, langt om længe, se på et fasttrack til indenrigspassagererne så de kan få en lidt mere smidig gang gennem lufthavnen. Bortset fra, at CPH er et par år for sent på den, må man trods alt applaudere beslutningen.

Bjørn Lomborg er i gang med en dissekering af en tendentiøs og løgnagtig artikel i Politiken som Organet for De Renfærdige udgav for at vise hvor meget Lomborg er galt på den mht. økologi. Politiken begår citatfusk, cherrypicking og er direkte løgnagtige – i en artikel hvor de vil bevise netop citatfusk, cherrypicking og løgn hos Lomborg – det er pinligt.

Jeg er ikke megakrank mere; men heller ikke på toppen – kan være jeg bliver på kanten til træning i aften – bederne må hellere håbe jeg bliver rask nok til at komme i vandet, ellers…….


Syrien – ups; men alligevel…

Danmark deltog åbenbart i en lille ‘mishap’ den anden dag, hvor der blev smidt bomber over syriske regeringsstyrker og op mod 60 soldater døde.

Ups…

Men vi *er* jo i krig med Syrien – dengang den arabiske verden gik grassat over Muhammedtegningerne i -08, stod regimet i Syrien bag optøjerne der førte til overfaldet på den danske ambassade dernede.

Og når du angriber et land og trænger ind på dets territorium, så erklærer du de facto krig mod dette land.

010111_ikrigmedsyrien

Så det var jo sådan set ikke så meget en fejl, der den anden dag, som det var et meget forsinket

Fug you very much and have a nice day!

Syrien stod bag: https://dagensfix.dk/2011/01/12/12-01-11/#Syrien


Sko galore

Ko, Hest, Krokodille, Struds, Rokke, Kobra - der mangler næsten kun et par lune Pandafutter
Ko, Hest, Krokodille, Struds, Rokke, Kobra og Anakonda (tror jeg nok) – der mangler næsten kun et par lune Pandafutter. (Resten står ude i garagen)


No sh..?

OCD


Film: This is the End

Craaaap!

Idemanden bag denne katastrofe må have spist snubleurt og drukket snaps til da den blev opfundet.

En slags cameo-ekstravaganza hvor man tager en række af de aktuelle hotte skuespillere (jeg bruger ordet i dets mest uforpligtende betydning) og lader dem spille sig selv i et verdens undergang-scenarie.

Råben og skrigen og decideret fladpandet humor – ikke antydning af plot. Filmen er tilsyneladende lavet for at lave gas med sig selv, skuespillerne og genren – og det lykkes også aldeles glimrende.

På min uretfærdige karakterskala bliver det den ringeste film so far: usle 33%. Hvis jeg var i stand til at abstrahere fra al middelmådigheden og lårklaskeriet og bedømme filmen på dens egne præmisser – altså som en uhøjtidelig plat, pjattet genreparodi – er den sikkert fantastisk…

link


Morgen køen udenfor Applebutikken i Viborg da iPhone 7 blev sat til salg.......
Morgenkøen udenfor Applebutikken i Viborg da iPhone 7 blev sat til salg…….


iPhone 7 – nu uden jackstik

Hvad finder de dog ikke på, de udspekulerede personager?

link


thisistheend

Advertisements