En blandet landhandel

Davs!

Jeg har ferie nu, dos semanas – yezzir! Junior passer hus og hunde, så all’s well on the Western Front, og Overkommandoen og jeg inhalerer MaiTais og opfører os så dovent vi kan. I sommer blev det kun til en enkelt uges fri, så det er tiltrængt…

Mens vi er væk, gennemfører vores arbejdsgiver endnu en fyringsrunde – op mod 200 kolleger skal ud (ud af ca. 3.500 toto); men uanset odds’ene, og uanset at både OK og jeg er pænt snu og ressourcestærke, er det aldrig sjovt at skulle vente på om øksen falder – øv.

Buddy blev begravet i lørdags – jeg havde æren at være med til at bære kisten ud, tak John 🙂


2 and counting

Jeg har kendt OverKommandoen i snart 17 år og nu har jeg, indenfor 2 måneder, 2 gange opnået at være bedre klædt på end hende:

Raffi!

Jeg bliver bare mere og mere lækker!


…og hvad så med en køletruck fra siden?

BMW uden styrthjælm


Not me, no sir!

Det giver mig myldrende myrekryb – ligesom latterterapi og lattercoach…
Grineyoga


Superbrød – igen

Jeg knoldede et brød i weekenden; men uheldet viste sig som en lille åbenbaring.

Helt kort er det ‘grydebrødet med øl‘, hvor du bare skal lade brødet køle af i gryden i stedet for at vende det ud på risten lige fra ovnen.

Resultatet er en fantastisk krumme og særligt lækker skorpe hvor det helt hårde og plompe-udfordrende er afløst af en bideklar, lidt sej konsistens som simpelt hen smager helt vildt godt.

Superbrød


7 Up-flasken skal være grøn!

7 Up


Hans og hendes

Gæt hvilken side der er min…
Lagner Hans og Hendes


See’ya

I kan rode med det her:
Efterår

Så passer vi dem her:

IMG_20160315_170829


Have fun, for satan da!
Advertisements