T-1

Oi homie,

Fyringsrunden er i morgen – jeg ved godt, at man ikke skal bekymre sig om ting man ikke kan ændre på og alt det der; men det er ikke supersjovt at vente på dommen. Alle medarbejdere skal være klar ved mail kl 08:00 og hvis ikke man har fået en mødeindkaldelse fra chefen senest 08:30, går man fri.

Pullertik: Det bliver interessant at se hvad Trump vil gøre. Forudsat at han ikke overraskes af en ny, alvorlig afsløring eller en dom i den sag der starter snart (i hvilket tilfælde valgmandskollegiet derfor stilles frit til at pege på den præsident de ønsker, i stedet for at være bundet af afstemningerne i hjemstaterne), bliver hans indflydelse enorm.

En republikansk præsident med republikansk flertal i begge kamre: så er der ikke nogen stopklodser tilbage (undtaget ‘filibustering’; men lad os nu se om Dem’sene vil bruge den taktik).

/Hygge!

Luvly, but…

Vores ophold her på resortet er ok, her er helt, helt roligt, udsigten er fantastisk og personalet er fint.
img_0038

Men de er også nyåbnede og med vanligt organisationstalent hernede, fungerer det derfor også kun lige akkurat. Pickup fra lufthavnen kan misse, pickup nede fra byen kan skride med en halv time og bookingbestillinger på udflugter kan blive til ingenting.

They mean well, og restauranten er muy fin, but they need to get their s… together…

Vi bor halvt oppe på et bjerg som du kan se på billedet herover. Om aftenen kan man så skue ud over havet som her:

img_0040

The Devil is in the detail

img_0039

Well, we don’t do ‘details’ then!

Film: He never died

En noir horror’ish film med et stort stænk humor, vold, blod og død. Filmen har en underlig åben slutning der efterlod mig lidt ‘meh?’; men efter at have tænkt mig om, vil jeg ikke lade det influere på dommen alt for meget.

Hovedrollen spilles af Henry Rollins og han gør det godt i rollen der i den grad skriger på en livstræt, asocial kyniker.

I selve filmen gjorde det et meget stort indtryk da han fortalte heltinden sit rigtige navn – jeg synes det er lidt synd, at traileren viser den snut og dermed afslører en central del af plottet.

Filmen er meget seværdig og indeholder meget mere ‘tænksomt materiale’ end en normal massemorder-kannibalpsykopat-horrorflic umiddelbart lægger op til 🙂

Advertisements